Zaznacz stronę

Dziekanat

Kontakt telefoniczny:

telefon: 77 – 40 16 913

telefon: 77 – 40 16 912

STUDIA STACJONARNE
I
STOPNIA

STUDIA STACJONARNE I i II STOPNIA
STUDIA NIESTACJONARNE

EKONOMIA

EKONOMIA (II STOPNIA),
GOSPODARKA PRZESTRZENNA, LOGISTYKA
ZARZĄDZANIE WSZYSTKIE KIERUNKI
STUDIÓW NIESTACJONARNYCH

 

 Dziekanat czynny:

dzień

godziny

poniedziałek

w godzinach 12.00 – 15.00

wtorek

w godzinach 12.00 – 15.00

środa

nieczynny

czwartek

w godzinach 12.00 – 15.00

piątek

w godzinach 12.00 – 15.00

sobota

w godzinach 09.00 – 13.00
(czynny w terminach zjazdów)

niedziela

nieczynny

 

Pracownicy Dziekanatu Wydziału Ekonomicznego

  • mgr Anna Bałdo – kierownik
  • Ewa Ludwikowska
  • mgr Lucyna Krakowiak
  • mgr Aleksandra Świerk
  • mgr Sylwia Kleniuk – Wiszniewska

Adres e-mail: dziekanatwe@uni.opole.pl

Numer rachunku bankowego – Wydział Ekonomiczny 05 1090 2138 0000 0001 1255 9668                       Wpłaty za legitymacje, dyplomy, świadectwa.
Semestr zimowy

03.10.2016 – 26.01.2017*
okres zajęć dydaktycznych

31.10.2016
dzień wolny od zajęć dydaktycznych

24.12.2016 – 01.01.2017
przerwa świąteczna

27.01.2017 – 09.02.2017
sesja egzaminacyjna

10.02.2017 – 12.02.2017
przerwa międzysemestralna

13.02.2017 – 24.02.2017
sesja poprawkowa

*W dniach 25 i 26 stycznia 2017 r. (środa i czwartek) będą odbywały się zajęcia przewidziane rozkładem zajęć na piątek.
W dniu Inauguracji (04.10.2016) przewidziane są tylko godziny rektorskie.

Semestr letni

13.02.2017 – 09.06.2017
okres zajęć dydaktycznych

13.04.2017 – 19.04.2017
przerwa świąteczna

02.05.2017
dzień wolny od zajęć dydaktycznych

12.06.2017 – 26.06.2017
sesja egzaminacyjna

04.09.2017 – 17.09.2017
sesja poprawkowa

Uwaga
Termin Piastonaliów zostanie ustalony przez Rektora w porozumieniu z Samorządem
Studenckim na początku semestru letniego i powinien obejmować dwa dni: czwartek i piątek.

Witryna, którą obecnie przeglądasz, wykorzystuje pliki cookies w celu poprawnej realizacji dostarczanych usług i informacji oraz w celach gromadzenia anonimowych informacji statystycznych. Więcej informacji >>

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close